Douchekolommen & Douchepanelen

Er zijn hierboven 20 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-20 van 20

Douchekolom en Douchepaneel

Steeds meer mensen willen extra comfort tijdens het douchen en kiezen voor de luxe van een douchekolom in de badkamer. Een douchekolom, ook wel douchepaneel of douchezuil genoemd, met speciale massagestralen en een grote douchekop, is een opkomende trend in de badkamer.

Sawiday biedt verschillende speciale douchegarnituren aan voor ultiem douchegenot. Zo bieden wij u diverse douchepanelen aan van bekende merken zoals Grohe en Hansgrohe. Een douchepaneel wordt ook wel een douchekolom of douchezuil genoemd. De douchepanelen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Een groot voordeel van douchezuilen is dat ze eenvoudig te monteren zijn. U sluit ze namelijk aan op een bestaande leiding en hangt ze op met behulp van een paar haken.

Waarom een douchepaneel?

Met een douchepaneel gunt u uzelf net dat beetje extra luxe. De massagestralen van een douchezuil maken van uw dagelijkse douchebeurt een echte welnessbeleving. Het paneel hangt aan de muur en beschikt over een aantal douchejets die zich op verschillende hoogten bevinden. Deze sproeiers zorgen voor een weldadige douche, de verschillende waterstralen geven u een aangename hydromassage. Daarnaast kan de temperatuur en de sterkte van de straal worden aangepast met behulp van een knop. Dit werkt volgens hetzelfde principe als een kraan.

Een douchepaneel beschikt, naast een hoofddouche, altijd over een zogenaamde handdouche. Handig wanneer u bijvoorbeeld uw haren niet nat wil maken tijdens het douchen of wanneer u alleen even snel uw benen wilt scheren onder de douche.

Kleuren & Merken

Bij Sawiday vindt u douchepanelen van topmerken als Grohe, Hansgrohe en Praya. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse verschillende kleuren. Van modern zwart of wit tot stijlvolle chromen douchepanelen. Er zit altijd wel een douchezuil tussen die past bij de stijl van uw badkamer.

Advies over douchepanelen

Bent u geïnteresseerd in een douchepaneel en wilt hier meer informatie over hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze toonzaal in Schoten. Onze verkopers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur