Pendeldeur douche

Met een douche pendeldeur haalt u een douchedeur in huis waarin de deur uit twee delen bestaat. U moet de deur dus openklappen om de douche in- en uit te stappen. Deze variant van de douchedeur is momenteel erg in trek. Dit heeft deels te maken met het gemak waarmee deze douche pendeldeur gebruikt kan worden. Anderzijds is ook de luxe uitstraling verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de aantrekkingskracht. Spreekt deze variant van de douchedeur u aan? Neem dan een kijkje tussen de verschillende opties qua pendeldeur voor de douche van Sawiday.

Resultaten 0-24 van 140

Voordelen douche pendeldeur

Wanneer u aan het overwegen bent voor welke versie van een douchedeur u gaat, dan is het handig om de voordelen van de verschillende opties erbij te pakken. Vandaar dat we hierbij direct dieper ingaan op de voordelen die zijn verbonden met de aanschaf van een douche pendeldeur bij Sawiday. Wij zijn namelijk van mening dat de volgende voordelen van toepassing zijn:

  • Hoog gebruiksgemak:

Het hoge gebruiksgemak wordt als een van de voornaamste voordelen van de douche pendeldeur genoemd. Aangezien de deuren zowel naar binnen als naar buiten openklappen, spreekt het gebruik volledig voor zich. De hendels zitten op comfortabele hoogte, waardoor iedere gebruiker hier makkelijk bij kan. Al met al is een hoog gebruiksgemak een absolute must voor een douchedeur. U wil namelijk geen tijd verliezen met onnodig moeilijke constructies. Bij een pendeldeur voor de douche is dit dan ook niet het geval.

  • Luxe uitstraling:

Bovendien is elke douche pendeldeur voorzien van een zeer luxe uitstraling. Beide douchedeuren nemen evenveel ruimte in, waardoor de symmetrie de douche er extra netjes uit laat zien. Het ziet er direct uit alsof er aandacht is besteed aan de badkamer als geheel. Wanneer u dit belangrijk vindt, is het zeker een goede gedachte om voor een douche pendeldeur te gaan. Deze luxe uitstraling is bijna ongeëvenaard.

  • Veel keuzemogelijkheden:

Verder zijn er net als bij alle producten van Sawiday ook voor de douche pendeldeur weer tal van verschillende mogelijkheden. Verschillende varianten in kleur, grootte en design maken het mogelijk om heel specifiek uw eigen smaak uit te kiezen. Bekijk zoveel mogelijk verschillende opties uit ons assortiment om echt een goed beeld te vormen van wat u zoekt. De kans is dan het grootst dat u ook achteraf 100% tevreden bent.

  • Zeer scherpe prijzen:

Een laatste, zeer belangrijk voordeel van de pendeldeuren voor de douche van Sawiday; scherpe prijzen. Het is elke dag weer ons doel om pendeldeuren uit te kiezen die voor een zo scherp mogelijke prijs een zo hoog mogelijke kwaliteit leveren. Het resultaat is dan het huidige uitgebreide assortiment waarin u pendeldeuren ziet staan voor een zeer scherpe prijs.

Pendeldeur douche

Een pendeldeur bestaat uit twee openslaande delen. Pendeldeuren zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Sawiday levert enkel pendeldeuren van de hoogste kwaliteit, tegen de scherpste prijs.

Complete douchesets

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur