Spiegelkast met verlichting

Met een spiegelkast met verlichting heb je opbergruimte, een spiegel en licht in één! Als je geen extra kast en lampen wilt toevoegen, dan is een spiegelkast met verlichting, dé oplossing. Er zijn verschillende afmetingen en kleuren te vinden bij Sawiday. Een spiegelkast met verlichting is handig in een donkere badkamer maar ook als je bezig bent met je make-up of met scheren.

Spiegelkast met verlichting

Een badkamer is niet compleet zonder goede spiegel. Een spiegelkast heeft naast zijn functionele kant, ook een modieuze uitstraling. Een spiegelkast is een handige oplossing om je spullen in op te bergen maar ook om gelijk even jezelf te checken. In de spiegelkast kun je veel producten opbergen. Omdat de spiegelkast boven de wastafel hangt, is het makkelijk om je dagelijks gebruikte spullen erin op te bergen. Zo heb je alles meteen binnen hand bereik.

Spiegelkast met verlichting

Een spiegelkast met verlichting is ontzettend handig als je meteen direct ligt wilt boven of naast de spiegel. Zo kun je jezelf goed zien maar heb je ook meteen licht als je, je producten aan het zoeken bent. Er zijn verschillende opties met verlichting:

  • Spiegelkast met verlichting vanaf boven. De ledlamp zit dan boven de spiegel of er zit een lamp bovenop die naar beneden schijnt.
  • Spiegelkast met verlichting van de zijkant. Hierbij zit de LED lamp verwerkt aan beide kanten. Zo komt het licht dus van links en rechts.
  • Spiegelkast die helemaal rondom verlichting heeft.
  • Spiegelkast met verlichting aan de onder- en bovenzijde.

Er zijn dus verschillende opties van waar het licht vandaan kan komen.

Afmetingen spiegelkast met verlichting

Er zijn verschillende afmetingen van de spiegelkast. Er zijn grote spiegelkasten maar ook kleinere. De afmeting wordt vaak afgestemd op de breedte van de wastafelonderkast. Maar dit kan ook variëren, het is maar net waar je zelf voor kiest.

Extra stopcontact

Vaak hebben spiegelkasten een ingebouwd stopcontact waar je meteen je tandenborstel kan opladen maar ook voor het gebruik van je föhn is het handig. Zo kun je meteen je haar doen voor de spiegel.

LED-verlichting

Veel spiegels bevatten LED verlichting. Het voordeel van Ledverlichting is dat het heel zuinig is e lang mee gaat. De karakteristieken van de toegepaste leds in de lamp bepalen samen met de stralingshoek de lichtstroom, lichtsterkte en de kleurweergave. Er zijn verschillende soorten led lampen verkrijgbaar met elk hun eigen kleur en sterkte. Zo kun je kiezen voor warm licht maar ook voor koel licht. Beide zullen een luxe uitstraling geven aan jouw badkamer.

Horizontale ledverlichting

Geeft een strak aanzicht. Wel kan er schaduw ontstaan en is hierdoor iets minder praktisch.

Verticale ledverlichting

Verticale ledverlichting, geeft geen schaduw in het gezicht. Dit is vooral handig als je veel gebruik gaat maken van de spiegel tijdens je make-up of scheren.

Kleur

Een spiegelkast bestaat voor het grootse gedeelte uit de spiegel, maar voor de buitenkant is er keuze uit verschillende kleuren en materialen. Er kan worden gekozen voor bijvoorbeeld een houtlook maar ook voor kunststof. Bij Sawiday hebben we een ruim assortiment van verschillende spiegelkasten met verlichting. Zo kan jouw spiegelkast perfect worden afgesteld op de andere meubels.

Advies over spiegelkasten met verlichting

Weet je niet welk licht het beste bij jouw voorkeuren past? Of heb je nog andere vragen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Maar ook kun je langs komen in één van onze showrooms voor passend advies. Daarnaast kun je ook meteen een ruime collectie aan spiegelkasten meteen in het echt bekijken!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur