Badrekje

Badrek

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag, toch? Dit ultieme geluksmoment wordt echter nóg beter met bijvoorbeeld een goede serie en een glas wijn. Een badrek of badbrug is daarom een onmisbare accessoire in uw badkamer. Op zoek naar een geschikt exemplaar? Sanitairwinkel biedt u een uitgebreid assortiment badrekjes.

Kwaliteit
De badrekjes zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals stainless steel en verchroomd messing. Beide materialen zijn zeer geschikt voor gebruik in een vochtige omgeving en kunt u daarom zonder zorgen gebruiken in bad. 

Design
De badrekken van Sanitairwinkel zijn beschikbaar in verschillende designs, zodat u altijd een geschikt exemplaar voor uw badkamer vindt. Kies bijvoorbeeld voor een stalen badrek voor een moderne look of een houten badbrug als u een landelijke badkamer heeft.

Comfort
Een geschikt badrek is natuurlijk niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch in het gebruik. Sommige badrekjes van Sanitairwinkel zijn daarom voorzien van extra eigenschappen, zoals een boeksteun. Zo kunt u optimaal genieten van uw warme bad!

Advies
Advies nodig bij de aankoop van een badrek? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms! Al onze medewerkers voorzien u graag van onafhankelijk en deskundig advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur