Standaard baden

Even lekker genieten in bad, daar knapt bijna iedereen van op. Bij Sawiday vindt u een ruim aanbod ligbaden om even helemaal tot rust te komen. Door alle verschillende vormen en maten vindt u ook voor uw badkamer het perfecte model. Bestel uw nieuwe bad gemakkelijk online of kom eerst even proefliggen in een van onze showrooms!

Baden

Baden zijn de ideale manier om te genieten in de badkamer. Sawiday heeft een ruim assortiment van baden in allerlei vormen, formaten en designs.

Het assortiment van standaard baden bestaat uit alle bekende merken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Duravit ligbad, Villeroy en Boch ligbad of een Kaldewei ligbad.

Bij het aanschaffen van een ligbad dient u er goed op te letten dat u de nodige toebehoren ook besteld. Om uw ligbad gebruiksklaar te maken dient u ook een badafvoer, badkraan, badpoten en eventueel badpanelen aan te schaffen.

Heeft u vragen over het aanschaffen van een ligbad? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Naar boven