Het is Solden bij Sawiday - De beste badkamer deals DEZE ACTIE IS NIET MEER GELDIG

solden

SOLDEN DEALS: Profiteer van extra korting!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie luxe kraan van het merk FortiFura? Of ga voor een prachtige spiegel met verlichting. Ook geven we extra kassakorting op veel artikelen van Grohe. Geef jouw badkamer deze zomer een opfrisser en profiteer van dit extra voordeel. Wil je dit weekend nog douchen in de tuin? Bekijk dan onze afgeprijsde buitendouches!

Tot € 1000 korting*

Ga je jouw badkamer verbouwen? Bovenop onze Solden deals profiteer je van extra korting, hoe hoger de orderwaarde hoe hoger de korting. Is jouw totale order waarde boven de € 2.500? Dan profiteer je van extra voordeel die kan oplopen tot wel € 1000*. Maak een afspraak of kom gewoon langs in één van onze showrooms, we maken graag een scherp en persoonlijk aanbod.

Bestel je liever online en is de waarde in je winkelwagen boven de € 2500 Neem dan contact op met onze klantenservice voor een speciale kortingscode 03 685 0311

LET OP: De Solden loopt van 1 juli 2022 t/m 31 juli 2022. DEZE ACTIE IS NIET MEER GELDIG

* De: "tot € 1000 kortingsactie" is geldig op het complete assortiment, inclusief actie artikelen. De daadwerkelijke korting is afhankelijk van de totale orderwaarde. Het maximum kortingsbedrag bedraagt € 1000.  Vraag in de winkel of via onze klantenservice naar alle voorwaarden.

SOLDEN DEALS PER CATEGORIE

soldes 2022

BUITENDOUCHES

BEKIJK DEALS
soldes 2022

KRANEN

BEKIJK DEALS
soldes 2022

ELECTRISCHE RADIATOREN

BEKIJK DEALS
soldes 2022

SPIEGELS

BEKIJK DEALS
soldes 2022

ACCESSOIRES

BEKIJK DEALS

BEKIJK HIER ALLE SOLDEN DEALS

LET'S GO!