Fonteinsets

Een fonteinset is erg handig om de handen te wassen in een toiletruimte. Fonteinsets zijn mooi compact en nemen niet veel ruimte in beslag. Om in verschillende stijlen te passen zijn er veel verschillende soorten materialen en kleuren die gebruikt worden. Keramiek, beton en natuursteen zijn hier een mooi voorbeeld van. Sawiday biedt u een ruime keuze aan fonteinsets!

Fonteinset

Uw nieuwe fontein, maar dan samengesteld als complete set. Bekijk de speciale fonteinsets. Een fonteinset van Sawiday heeft namelijk de volgende voordelen:

  • Alles-in-één: Bent u op zoek naar een fonteinset voor op het toilet of in de badkamer? Dan is het wel zo handig wanneer het om een alles-in-één toilet fonteinset of badkamer fonteinset gaat. U hoeft u dan niet meer druk te maken over het verzamelen van alle verschillende onderdelen. Met een fonteinset van Sawiday krijgt u alle onderdelen die u nodig heeft bij het gebruik van een fonteinset. Binnen de kortste keren kunt u dan al gebruik maken van het nieuwe product.
  • Hoogwaardig design: Daarnaast is het wel zo fijn als een fonteinset ook een hoogwaardig design heeft. Het kan wel heel handig alles-in-één zijn, maar het moet ook mooi bij de overige inrichting passen. Dankzij het eerdergenoemde grote aanbod heeft u de mogelijkheid om een hoogwaardig design toilet fonteinset of badkamer fonteinset te vinden dat goed bij de rest van de inrichting past. De verschillende kleuren en designopties vallen bij veel mensen in de smaak.
  • Hoge kwaliteit: Verder is de basis van een goed product altijd de hoge kwaliteit. Een toilet fonteinset of een badkamer fonteinset moet hoe dan ook op een goede manier lang meegaan. Naast het design kijken we bij Sawiday dan ook uitgebreid naar de kwaliteit van de producten die we aanbieden. Deze voldoen stuk voor stuk aan onze kwaliteitseisen, zodat we zeker weten dat u een goed product in huis haalt. Uiteindelijk heeft de tevredenheid van onze klanten de hoogste prioriteit.
  • Scherp geprijsd: Als laatste worden scherpe prijzen ook altijd gewaardeerd. Dat is ook precies de reden dat we bij Sawiday op zoek gaan naar de best mogelijke prijs-kwaliteitverhoudingen voor onze klanten. U vindt dan ook in verschillende prijsklasses fonteinsets terug. Zowel toilet fonteinsets als ook badkamer fonteinsets zijn afwisselend geprijsd. Neem een kijkje tussen de verschillende opties en ondervindt zelf welke fonteinset uw voorkeur heeft.

Fonteinset toilet of fonteinset badkamer kopen?

Voor het kopen van een fonteinset voor het toilet of een fonteinset voor de badkamer bent u bij Sawiday aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden terug. Van verschillende kleuren en merken tot aan verschillende designs.

Populaire merken in de categorie fonteinsetsDiffernzBest DesignHacekaPlieger en Wiesbaden.

Bij een fonteinset is uw fontein al helemaal aangekleed. Geen kopzorgen of u wel de juiste sifon hebt gekozen. De fonteinsets zijn namelijk al voorzien van een kraan, waste en sifon. Mocht dit niet zo zijn, dan wordt dit netjes vermeld in de productomschrijving.

Door de ruime diversiteit aan complete fonteinen is de kans groot dat u slaagt. Krijgt u niet de juiste fontein gevonden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en zij zullen u helpen bij het kiezen van de juiste fontein voor uw toiletruimte of badkamer.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur