Staande toiletpotten

Resultaten 0-24 van 174

Staande toiletpotten

Tegenwoordig zie je steeds vaker hangende toiletten in badkamers. Maar waarom geen staande wc pot? Een staande wc is een wc waarbij de wc pot aan de grond bevestigd is. De wc staat dus stevig op de grond en heeft een elegante uitstraling in de badkamer.

Uitvoering

Bij een staande wc pot kunt u kiezen voor verschillende uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren, de diepte van de staande wc en kunt u kiezen wat voor soort afvoer u wilt. Hierin kunnen twee verschillende afvoeren worden onderscheiden, namelijk de afvoer in de grond of de afvoer in de muur.

Bij Sawiday vindt u een ruim assortiment staande wc potten, er zit er dus altijd wel eentje voor u tussen!

Diep- of vlakspoel

Bij de aanschaf van een staande wc heeft u de keuze uit een vlakspoel wc of een diepspoel wc. Maar wat is het verschil precies? Bij een vlakspoel wc heeft u een wc waar een plateau in zit waar de “boodschap” op valt. Bij een diepspoel valt het direct in het water. Voor meer informatie hierover, lees onze blog.

Maak uw staande toiletpot compleet

Om uw staande wc compleet te maken dient u goed op te letten dat u ook een toiletzitting, inbouwreservoir en bedieningsplaat besteld bij de wc. Zo maakt u uw staande wc pot helemaal compleet.

Merken

Sawiday.nl heeft een ruim assortiment staande wc potten van bekende A-merken, denk hierbij aan merken zoals Duravit, Plieger, Sphinx en Villeroy en Boch.

Contact

Wanneer u vragen heeft over een van onze modellen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Wilt u de wc een keer in het echt zien? Dan bent u 6 dagen per week welkom in een van onze showrooms.

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur