Horizontale designradiatoren

Een horizontale radiator is een van de meest populaire modellen om in huis te plaatsen. Bijvoorbeeld in de badkamer komt een designradiator die horizontaal is vaak goed tot zijn recht. Bovendien zijn er ook weer een hoop verschillende modellen binnen het concept horizontale radiator. Afhankelijk van de ruimte die u heeft en de voorkeuren qua kleur kunt u bij Sawiday hoe dan ook een model vinden dat aan al uw wensen voldoet. Neem gerust de tijd om zoveel mogelijk designradiatoren voor in de badkamer te bekijken.

Keuzehulp

Welke radiator past het beste bij je?

In 3 stappen berekenen we de benodigde wattage voor je radiator.

1. Afmetingen ruimte?

2. Type ruimte?

3. Geïsoleerde ruimte?

Designradiator horizontaal

Het woord ‘design’ komt vandaag de dag steeds vaker naar voren wanneer het om het interieur van een woning gaat. En hier is een logische verklaring voor. Mensen willen simpelweg een radiator die een stijlvolle uitstraling heeft. Het moet iets aan de woning toevoegen. Vandaar ook dat de horizontale radiatoren de laatste jaren flink in opkomst zijn. Ze zijn verantwoordelijk voor de volgende voordelen:

  • Strakke afwerking: Uiteindelijk is een strakke afwerking een van de belangrijkste eigenschappen van een goede horizontale radiator. De radiator moet niet al te sterk aanwezig zijn. Of het nu om de badkamer of bijvoorbeeld de woonkamer gaat, u wilt het liefst dat deze ruimte er strak uitziet. Er is geen behoefte aan onhandig uitstekende onderdelen. Een designradiator die horizontaal is van Sawiday is altijd voorzien van een strakke afwerking.
  • Ruimtevriendelijk design: Een strakke afwerking staat in veel gevallen gelijk aan een ruimtevriendelijk design. Echter betekent ruimtevriendelijk ook dat de horizontale radiator niet meer ruimte in beslag neemt dan mogelijk is. Hij oogt niet alleen zo klein mogelijk, maar is het ook. Uiteraard heeft een designradiator in horizontale vorm een bepaalde grootte nodig om al het benodigde water in kwijt te kunnen. Maar wanneer dit zo effectief mogelijk is ontworpen, blijft er toch een ruimtevriendelijke uitstraling behouden.
  • Veel keuzemogelijkheden: Daarnaast hebben we bij Sawiday qua designradiator horizontaal een zeer uitgebreid assortiment. Er zijn zoveel mogelijk verschillende opties in het assortiment opgenomen, zodat er voor een ieder iets tussen zit. Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat je bijvoorbeeld bij voorkeur een grijze horizontale radiator hebt in plaats van een witte. Daar kiezen we er ook consistent voor om nieuwe designradiatoren aan ons assortiment te blijven toevoegen.
  • Doeltreffend: Het laatste en meest belangrijke voordeel blijft natuurlijk dat het om een horizontale radiator van een hoge kwaliteit gaat. Het is leuk als de designradiator horizontaal is en er designtechnisch heel goed uitziet, maar de kwaliteit is uiteindelijk doorslaggevend. De designradiator moet wel precies datgene doen wat het belooft. En dus kunnen we bij Sawiday met zekerheid zeggen dat de horizontale radiatoren altijd doeltreffend zijn.

Horizontale Radiatoren

Horizontale radiatoren zijn er in vele soorten en maten. Van klassieke tot modern minimalistische radiatoren, voor elk type interieur is er een geschikte radiator beschikbaar.

Komt u er niet aan uit? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Naar boven