Betonlook badkamers

Een badkamer met betonlook is niet voor iedereen weggelegd: deze stoere en robuuste stijl vergt zeker wat lef! Durf jij het aan? Dan houd je daar zeker een prachtige badkamer aan over. Sanitair in betonlook kun je met vrijwel alle materialen en kleuren combineren, zonder dat je daar die stoere uitstraling mee verliest. Sawiday biedt jou daarom de mogelijkheid om zowel online als in één van onze showrooms jouw perfecte betonlook badkamer samen te stellen!

betonlook badkamer 1

Verschillende kleurcombinaties mogelijk

Vaak wordt betonlook gecombineerd met mat zwart sanitair, zoals een mat zwarte regendouche of wastafelkraan. Dit ziet er prachtig uit en geeft je badkamer een industrieel tintje. Betonlook kan echter ook met andere kleuren worden gecombineerd. Betonlook tegels met een wit toilet en badmeubel zorgt bijvoorbeeld voor een lichtere uitstraling dan de combinatie met zwart, maar ziet er nog steeds hartstikke stoer uit. Tip: combineer een betonlook wastafel met koperen kranen als je op zoek bent naar een eyecatcher in de badkamer.

betonlook badkamer 2

Robuuste en ruwe materialen

Betonlook sanitair kan het beste worden gecombineerd met robuuste materialen. Natuursteen heeft bijvoorbeeld een karakteristieke en ruwe uitstraling die perfect bij betonlook past. Qua afwerking staat mat het mooiste in een betonlook badkamer. Mat wit is bijvoorbeeld een opkomende trend die fantastisch staat bij betonlook sanitair. Producten met een glanzende afwerking passen ook, maar je loopt daarbij wel het risico om de robuuste uitstraling van je badkamer te verliezen.

Betonlook badkamer bij Sawiday

Sawiday biedt je een uitgebreid aanbod betonlook sanitair voor in jouw badkamer of toiletruimte. Dit aanbod vind je online, maar je kunt ook inspiratie komen opdoen in één van onze showrooms. Daar staan onze verkoopmedewerkers klaar voor al je vragen en denken ze graag met je mee over alle mogelijkheden in de badkamer. Bij Sawiday stel je daarom eenvoudig en binnen elk budget jouw betonlook badkamer samen!

moderne badkamer

Zwarte regendouches

Een (mat) zwarte regendouche is onmisbaar bij een betonlook.

Bekijk producten
moderne badkamer 3

Koperen wastafelkraan

Die 'roest' look versterkt de urban feeling.

Bekijk producten
betonlook badkamer

Betonnen wastafel

Creëert één geheel en benadrukt de robuuste stijl.

Bekijk producten
betonlook badkamer

Betonlook tegels

Tegels met betonlook vormen de perfecte basis van jouw badkamer.

Bekijk producten