Batibouw deals

Ben je toe aan iets nieuws in jouw badkamer of toiletruimte? Kom dan naar één van onze showrooms voor korting tijdens onze Batibouw Deals!

Bij een aankoop vanaf €1250,- ontvang je namelijk al 100,- korting. En hoe meer je koopt, hoe hoger de korting! Deze korting kan oplopen tot wel €1500,-! Dus dit is hét moment om jouw droomproducten uit te komen zoeken in onze showrooms.

Batibouw deals

Actievoorwaarden Batibouw Deals

  • De actie is niet geldig in combinatie met outlet artikelen.
  • De actie kan niet gecombineerd worden met andere acties of kortingscodes.
  • De batibouw actie is geldig t/m 03-03-2024.

Maak een afspraak of kom eens langs in één van onze showrooms en stel jouw droombadkamer samen! 

Bezoek één van onze showrooms

Ontdek onze showrooms


 

Kom eens langs!

De zoektocht naar een nieuwe badkamer begint vaak met het opdoen van inspiratie. In onze showrooms zijn verschillende complete badkamers te bekijken, maar ook losse sanitair producten. Daarom is een bezoek aan de showroom een goede eerste stap naar jouw nieuwe badkamer.

Tijdens je bezoek bespreken we graag jouw wensen en helpen we je bij het maken van de juiste keuzes.

Ontdek jouw stijl

Al onze showrooms zijn voorzien van een inspiratietafel waar je jouw persoonlijke moodboard samen kunt stellen. Ga aan de slag met allerlei tegels, kranen, kleurstalen en samples zodat je meteen weet of de verschillende kleuren en materialen mooi bij elkaar staan. Je kunt zelf spelen met de verschillende materialen. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar met productadvies naar aanleiding van jouw wensen.

afspraak showroom