Meubel wastafel

Een meubelwastafel is een losse wastafel die u bovenop de wastafel kan plaatsen. Hierdoor hoeft u geen complete set aan te schaffen waarbij de kleuren al gecombineerd zijn. Door veel losse elementen aan te bieden zijn de mogelijkheden groter om te variëren. Een meubelwastafel is dan ook in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Sawiday biedt op het gebied van meubelwastafels een groot assortiment aan. 

Meubelwastafel

Om u als klant niet te beperken bij het vinden van de ideale wastafel met meubel, maakt Sawiday het voor u mogelijk om een losse wastafelmeubel (ook wastafeltablet genoemd) uit te kiezen en ook de bijbehorende onderkast zelf te selecteren. Dit geeft u ontelbare mogelijkheden en variaties.

Zo kunt u bij Sawiday zelf een set maken waarbij u een losse wastafelmeubel combineert met een onderbouwkast.

Op deze pagina vindt u het meubelgedeelte van de wastafel die op de onderbouwkast dient te worden bevestigd. Bij het kiezen van een meubelwastafel dient er rekening te worden gehouden met het aantal kraangaten, aantal wasbakken, het materiaal en de afmeting. Zo heeft Sawiday op deze pagina een filter met de bovengenoemde attributen om u te helpen bij het vinden van de ideale meubel voor op de door u uitgekozen onderbouwkast.

 

Merken

Een wastafeltablet voor op uw onderbouwkast vindt u bij Sawiday in vele merken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een losse Duravit wastafeltablet of een Villeroy en Boch wastafeltablet.

Uw wastafel maakt u compleet met een onderbouwkast en een bijbehorende wastafelkraan.

Als u vragen heeft over losse wastafelmeubels of hulp nodig heeft bij het combineren, kunt u altijd contact opnemen met een van onze ervaren adviseurs.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur