Keramisch parket

Met een keramisch parket haalt u een mooie eyecatcher in huis. Keramisch parket is eigenlijk een vloertegel met een houtlook, dit zorgt voor de eigenschappen van een vloertegel maar de uitstraling van een houten vloer. Ideaal in combinatie met vloerverwarming en het is tevens makkelijk in onderhoud. Sawiday biedt diverse soorten keramisch parket aan in verschillende kleuren en maten. 

Keramisch parket of tegel laminaat

Dé trend van de laatste jaren is keramisch parket. Keramisch parket wordt in de volksmond ook wel tegel laminaat genoemd. Keramisch parket heeft de uitstraling van een houten vloer, maar de eigenschappen van een tegel. Keramisch parket of tegel laminaat is ideaal voor vloerverwarming en wanneer u een degelijke vloer wenst. Natuurlijk heeft een échte houten vloer ook zijn charme en fijne eigenschappen, maar ook een aantal nadelen. We vertellen er graag meer over.

Assortiment

Wie wil er nou niet zo’n onderhoudsvriendelijke ondergrond met een warme uitstraling? Wij hebben diverse soorten keramisch parket of tegel laminaat in ons assortiment. Het assortiment bestaat uit diverse kleuren, afmetingen en merken. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit merken die hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren. Wij verkopen keramisch parket of tegel laminaat onder andere van de volgende merken: Atlas Concorde, Ragno en Villeroy & Boch. Ons volledige en scherp geprijsde assortiment kun je gemakkelijk en snel op onze site bekijken!

Voordelen van keramisch parket

Een houten vloer is erg sfeervol karakteristiek, maar heeft een aantal nadelen. Hout slijt namelijk sneller dan tegels en is vaak niet geschikt als vloer in bijvoorbeeld de badkamer. Als je dan toch een sfeervolle houtlook wilt is keramisch parket de uitkomst. We hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

  •  Sterk en duurzaam materiaal
  •  Makkelijk in onderhoud
  •  In diverse vormen en patronen te leggen
  •  Ideaal voor vloerverwarming
  •  Scherpe prijzen

Waar kan keramisch parket gebruikt worden?

Hout is minder geschikt voor bepaalde omstandigheden dan tegels. Bepaalde houtsoorten kunnen bijvoorbeeld niet goed tegen vocht. Keramisch parket heeft dit probleem natuurlijk niet en is daarom in veel omstandigheden te gebruiken. Denk aan de badkamer, maar ook in de keuken of woonkamer komen deze tegels goed tot hun recht. Daarnaast zijn de meeste vorstbestendig en kunnen daarom ook uitstekend buiten gebruikt worden. Zo houdt niets je nog tegen om te kiezen voor een levensechte houtlook!

Tegelpatronen met keramisch parket

De meeste keramisch parket tegels zijn rechthoekig van vorm. Dat is voor veel tegelpatronen een geschikte vorm. Tegelpatronen zoals visgraat en steenverbanden kunnen uitstekend gelegd worden met rechthoekige tegels. Ben jij gecharmeerd van bijvoorbeeld een patroon zoals de Hongaarse punt? Dan vind je binnen ons assortiment ook keramisch parket met schuin afgesneden uiteinden.

Advies over keramisch parket

Heeft u hulp nodig bij het maken van het juiste keramisch parket of tegel laminaat? U kunt deskundig advies krijgen in onze toonzaal. Onze showrooms zijn 6 dagen per week geopend. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur