Keramisch parket

Resultaten 0-24 van 66

Keramisch parket of tegel laminaat

Dé trend van de laatste jaren is keramisch parket. Keramisch parket wordt in de volksmond ook wel tegel laminaat genoemd. Keramisch parket heeft de uitstraling van een houten vloer, maar de eigenschappen van een tegel. Keramisch parket of tegel laminaat is ideaal voor vloerverwarming en wanneer u een degelijke vloer wenst.

Assortiment

Wie wil er nou niet zo’n onderhoudsvriendelijke ondergrond met een warme uitstraling? Wij hebben diverse soorten keramisch parket of tegel laminaat in ons assortiment. Het assortiment bestaat uit diverse kleuren, afmetingen en merken. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit merken die hoogwaardige kwaliteit aan u kunnen leveren. Wij verkopen keramisch parket of tegel laminaat onder andere van de volgende merken: Atlas Concorde, Ragno en Villeroy & Boch. Ons volledige en scherp geprijsde assortiment kunt u gemakkelijk en snel op onze site bekijken!

Voordelen

Voor het gemak hebben wij enkele voordelen overzichtelijk voor u neergezet:

  •  Stevig
  •  Makkelijk in onderhoud
  •  In diverse vormen te leggen
  •  Ideaal voor vloerverwarming
  •  Scherpe prijzen

Advies

Heeft u hulp nodig bij het maken van het juiste keramisch parket of tegel laminaat? U kunt deskundig advies krijgen in onze toonzaal. Onze showrooms zijn 6 dagen per week geopend. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur