Regendouche met kraan

Regendouche met kraan

Wat is een regendouche?

Een regendouche geeft u, zoals de naam al doet vermoeden, het gevoel van een warme en zachte regenbui tijdens uw douche. Dit gevoel biedt u ontspanning na bijvoorbeeld een drukke en stressvolle dag. Waar regendouches vroeger voornamelijk in luxe hotels te vinden waren, zijn ze nu niet meer weg te denken uit onze badkamers. Niet gek, want met een regendouche kunt u alle kanten op. Zo kan een regendouche worden geplaatst in een inloopdouche, maar ook in een standaard douchecabine. Bijna elke badkamer is daarom geschikt voor een regendouche.

Populaire merken in de categorie regendouches met kraan: Grohe, Hansgrohe, Hotbath, Crosswater en Saniclass.

Soorten regendouches

Regendouches zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Zo kunt u uw regendouche laten inbouwen in het plafond op uw muur. Bij een inbouw regendouche zijn de stangen niet meer zichtbaar, wat een net en afgewerkt effect geeft. Ook kunt u kiezen voor een regendouche met thermostaatkraan, waardoor u nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste temperatuur. Een thermostaatkraan draagt daarom nog meer bij aan het comfort en de luxe van een regendouche. Ook kunt u kiezen voor een complete set, bijvoorbeeld met hoofddouche, staafhanddouche en glijstang. Als u een complete set koopt, kunt u uw regendouche precies afstemmen op de stijl van de rest van uw badkamer, zoals de douchecabine en wastafel.

Een regendouche kiezen

Een regendouche past zowel in de moderne als klassieke badkamer. Er is daarom een enorm breed assortiment, wat het voor u lastig kan maken om een keuze te maken. In dat geval nodigen wij u graag uit in één van onze showrooms voor onafhankelijk advies om de juiste douchekraan te kiezen. Ook bieden onze showrooms u de mogelijkheid de regendouche nog even in het echt te bekijken voordat u het product aanschaft. Een andere dringende vraag, maar geen tijd om naar één van onze showrooms te komen? Stel uw vraag aan onze klantenservice. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven