Luchtreinigers

Zoek je een luchtreiniger? Er zijn meerdere goede redenen om een luchtreiniger in huis te nemen. Het helpt bij het verbeteren van de luchtkwaliteit. Schadelijke stoffen en vervelende geurtjes worden uit de lucht gefilterd. Hierdoor worden klachten door allergieën en ademhalingsproblemen verminderd. Bekijk het assortiment en bestel je luchtreiniger eenvoudig online.

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Luchtreinigers

Schone en frisse lucht is een essentieel onderdeel van een fijne leefomgeving. Een luchtreiniger is daarom een goede aankoop: deze filtert stof en gassen uit de lucht, waardoor u elke dag geniet van een aangename atmosfeer in huis. Sawiday biedt u een uitgebreid assortiment luchtreinigers, van verschillende merken in verschillende prijsklassen. Onze luchtreinigers verschillen qua functies, het oppervlak dat ze reinigen en design. Heeft u vragen over een luchtreiniger? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Techniek van een luchtreiniger

Onze luchtreinigers werken via verschillende technieken. Sommige reinigers werken met een HEPA-filter en zijn voornamelijk geschikt voor mensen met een allergie, astma of hooikoorts. Luchtreinigers met een HEPA-filter nemen namelijk kleine stofdeeltjes en pollen in huis op. Andere luchtreinigers zijn voorzien van een ionisator en zorgen ervoor dat het zuurstofgehalte in huis op peil wordt gehouden.

Luchtbevochtigers

Sommige van onze luchtreinigers hebben ook een bevochtigingsfunctie. Een bevochtigingsfunctie zorgt voorkomt een te droge lucht in huis. Droge lucht kan pijn aan de ogen en huidirritaties veroorzaken en is daarom niet bevorderlijk voor een fijne leefomgeving. Geen last van droge lucht, maar wel van nare geurtjes? Kies dan voor een luchtreiniger met aromaverstuiver, zoals die van Boneco. Deze reinigt de lucht en verspreidt een aangename geur.

Losse filters voor luchtreinigers

Sommige luchtreinigers werken met een filter die stof en pollen opvangt. Deze filter wordt dus vies en dient daarom na enige tijd vervangen te worden. Bij Sawiday kunt u ook terecht voor losse filters, geschikt voor verschillende doeleinden. U kunt kiezen uit een filter speciaal voor smog, allergieën of baby’s. De smogfilter vermindert tabaksrook en schadelijke gassen, de allergiefilter haalt stof, pollen, haren en allergenen uit de lucht en een babyfilter is een combinatie van beide.

Design van een luchtreiniger

Een luchtreiniger heeft natuurlijk een hele duidelijke praktische functie, maar is ook een onderdeel van uw interieur. Het design van de luchtreiniger is daarom ook van belang. Sawiday biedt u dan ook reinigers met verschillende designs. Wit kan natuurlijk altijd, maar een zwarte luchtreiniger staat bijvoorbeeld prachtig bij een moderne of industriële inrichting. Let ook de grootte van de ruimte waar u de luchtreiniger wilt plaatsen, want niet alle luchtreinigers zijn geschikt voor hetzelfde aantal vierkante meters.