Trekkers

Resultaten 0-24 van 69

Trekkers / Douchewissers

Wanneer u een glazen wand heeft in u badkamer, dient u deze altijd goed te drogen na gebruik. U voorkomt dan kalkproblemen op uw glazen wand wat uiteindelijk leidt tot minder slijtage van de glazen wand. Een trekker, ook wel douchewisser genoemd, is de perfecte oplossing om uw douche na ieder gebruik netjes droog te maken zodat de douchewand langer mee gaat.

Het assortiment bestaat zowel uit losse glaswissers als glaswissers inclusief een bevestiging zodat u deze kan ophangen aan de muur. Zo is uw glaswisser altijd binnen handbereik.

 

Met of zonder boren

In ons assortiment vindt u onder andere aftrekkers met een bevestiging. Deze zijn op verschillende manieren te bevestigen. Zo kunt u kiezen voor een bevestiging aan de muur door bijvoorbeeld te boren. Wilt u liever niet boren? Dan vindt u bij Sawiday ook aftrekkers die u kunt bevestigen met bijvoorbeeld een zuignap of een haak.

Maten

Bij Sawiday vindt u een ruim assortiment aan raamwissers. Bij een raamwisser zijn de maten natuurlijk ook van belang. Bij ons vindt u raamwissers met een lengte van 17 cm tot 130 cm. Daarnaast is ook de breedte is van belang,  deze moet goed passen bij de douchewand die u in uw badkamer heeft staan. Wij leveren douchewissers met een breedte van 8 cm tot 34 cm.

Kleur en materiaal

Naast de functionele gemakken van een douchetrekker heeft het ook een esthetische kant. Bij Sawiday vindt u douchetrekkers in verschillende kleuren en materialen, zodat uw douchetrekker perfect bij het design van de rest van uw badkamer past.

Merken

In ons betaalbare en ruime assortiment vindt u glaswissers van verschillende topmerken. Zo leveren wij onder andere Haceka, Zack en Sealskin.

Contact

Heeft u vragen of twijfelt u of het bij uw badkamer past? U kunt 6 dagen per week contact opnemen met één van onze medewerkers of u kunt langskomen in één van onze showrooms voor een passend advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur