Douchewissers

Bekijk het ruime assortiment douchewissers van verschillende merken, maten en materialen. Vind een douchetrekker die past bij de stijl van je badkamer.

Resultaten 0-24 van 77

Douchewissers / douchetrekkers

Wanneer u een glazen wand heeft in u badkamer, dient u deze altijd goed te drogen na gebruik. U voorkomt dan kalkproblemen op uw glazen wand wat uiteindelijk leidt tot minder slijtage van de glazen wand. Een douchetrekker, ook wel vloerwisser genoemd, is de perfecte oplossing om uw douche na ieder gebruik netjes droog te maken zodat de douchewand langer mee gaat.

Het assortiment bestaat zowel uit losse douchewissers als douchewissers inclusief een bevestiging zodat u deze kan ophangen aan de muur. Zo is uw glaswisser altijd binnen handbereik.

Bevestigen van de douchewisser

In ons assortiment vindt u onder andere douchewissers met een bevestiging. Deze zijn op verschillende manieren te bevestigen. Zo kunt u kiezen voor een bevestiging aan de muur door bijvoorbeeld te boren. Wilt u liever niet boren? Dan vindt u bij Sanitairwinkel ook douchewissers die u kunt bevestigen met bijvoorbeeld een zuignap of een haak.

Maten douchetrekkers

Bij Sanitairwinkel vindt u een ruim assortiment aan badkamer trekkers. Bij een trekker zijn de maten natuurlijk ook van belang. Wij leveren douchetrekkers met een lengte van 17 cm tot 130 cm. Daarnaast is ook de breedte is van belang,  deze moet goed passen bij de douchewand die u in uw badkamer heeft staan. Wij leveren douchewissers met een breedte van 8 cm tot 34 cm.

Kleur en materiaal van de douchetrekker

Naast de functionele gemakken van een douchetrekker heeft het ook een esthetische kant. Bij Sanitairwinkel vindt u douchetrekkers in verschillende kleuren en materialen, zodat uw douchetrekker perfect bij het design van de rest van uw badkamer past.

Merken douchewissers

In ons betaalbare en ruime assortiment vindt u glaswissers van verschillende topmerken. Zo leveren wij onder andere Haceka, Zack en Sealskin.

Contact

Heeft u vragen of twijfelt u of het bij uw badkamer past? U kunt 6 dagen per week contact opnemen met één van onze medewerkers of u kunt langskomen in één van onze showrooms voor een passend advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur