Goedkope badkamers

U wilt een goedkope badkamer zonder dat u inlevert op kwaliteit? Dan bent u bij Sawiday aan het juiste adres. Met het grootste assortiment aan sanitair (ruim 110.000 producten) vinden wij altijd wel een product die voldoet aan uw wensen en tevens past binnen uw budget. Onze producten zijn scherp geprijsd, dagelijks volgen we de prijzen van onze concurrent en passen onze prijs hierop aan. Daarin zijn we niet altijd de aller goedkoopste, maar bieden we wel de beste service. Ruim 20.000 klanten belonen deze hoge service dan ook met een 4,6 uit 5 sterren. Bent u op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Die vindt u bij onze huismerken.

Budget badkamer

Prijs en kwaliteit hangen nauw samen met elkaar, maar met de juiste keuzes kun je verrassend veel badkamer krijgen voor je geld. In al onze showrooms hebben wij een budget badkamer opstelling staan. Het verschil tussen een budget badkamer en een exclusieve (dure) badkamer zit hem vooral in dure materialen en merken.

Het is daarbij prettig om te weten dat de goedkopere materialen in veel gevallen ook nog eens voordelen bieden in onderhoud. Qua sanitaire producten is ons advies om te kiezen voor onze huismerken, deze producten worden in nauwe samenspraak met de producent ontwikkeld en exclusief verkocht bij Sanitairwinkel. Hierdoor kunnen wij het product tegen een aanzienlijk lagere prijs aanbieden, u betaalt immers enkel voor het product en niet de onnodige overhead van het A-merk. Dat betekent echter niet dat de kwaliteit minder is. Sterker nog, producten van deze merken hebben een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Aanvullend zitten op al onze huismerken een minimale garantie van twee jaar.

Wilt u graag wat meer advies ontvangen over onze huismerken? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms, waar wij diverse badkamers hebben opgesteld ter inspiratie!

Budget badkamer