Kinder wc-brillen

Alles voor jouw kindje op één plek. Bij Sawiday vind je een groot assortiment kind artikelen, waaronder wc's en wc-brillen. Zo kun je eenvoudig alle benodigde spullen aanschaffen op één plek. Wel zo makkelijk! 

Resultaten 0-24 van 51

Kinder wc-brillen

Bij Sawiday vind je een groot assortiment kind wc-brillen. Deze zijn speciaal ontworpen om het voor je kind zo makkelijk mogelijk te maken om naar het toilet te gaan. De brillen zijn gevormd als de zitting van een potje, waardoor ze een hoger zitcomfort hebben. Ontdek hier alle kinder wc-brillen en nog veel meer bij Sawiday.

Verschillende kleuren

Sawiday biedt kinder wc-brillen in diverse modellen en kleuren, zodat het nog leuker wordt voor een kind om naar het toilet te gaan. Er zal altijd eentje bij zitten die mooi matcht met je interieur en waar je kindje blij van wordt. De wc-brillen kenmerken zich door een kleinere opening in de bril. Daarnaast hebben een aantal producten handgrepen, zodat je kindje met nog meer vertrouwen naar de toilet kan gaan. 

Kinder wc-brillen

Heb je een kinder wc-bril op het oog en wil je daar een bijpassende kinder toilet bij? Sawiday heeft een uitgebreid assortiment kinder wc’s. In verschillende kleuren en uitvoeringen. Deze wc's zijn speciaal gemaakt zodat je kind zelfstandig naar het toilet kan. Let bij de aanschaf van een wc-bril op of dit een universeel model is of alleen past op een toilet van een bepaald merk.

Kinder wc-brillen kopen

Ben jij op zoek naar een ideale kinder wc-bril? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur