Baby waskommen

Een baby waskom is enorm handig om je kindje snel en eenvoudig te kunnen wassen. Bijvoorbeeld als je weinig tijd hebt of als je kindje niet in bad mag of kan. Een baby waskom heeft een compact formaat en is daardoor eenvoudig op te bergen als je deze niet nodig hebt. Bekijk hieronder ons assortiment baby waskommen.

Er zijn hierboven 11 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-11 van 11

Baby waskom

Een baby waskom is ideaal om je kindje snel en eenvoudig te kunnen wassen. Bijvoorbeeld als je weinig tijd hebt of als je kindje niet in bad mag of kan. Een baby waskom heeft een compact formaat en is eenvoudig op te bergen als je deze niet nodig hebt.

Gebruik baby waskom

Door het compacte formaat zijn baby waskommen heel handig om mee te nemen op vakantie of voor een logeerpartij bij iemand zonder bad. Door het handige formaat heb je ook maar weinig water nodig om je kindje te kunnen wassen met een washandje. De ene bak gebruik je voor schoon water en in het andere bakje spoel je de washand uit.

Met de baby waskom was je je kindje eenvoudig op de commode. De waskom kun je verder ook goed gebruiken om je kindje in te zepen voordat hij/zij in bad gaat.

Onderhoud baby waskom

Een baby waskom is gemakkelijk schoon te maken met lauwwarm water en zachte zeep. Droog de waskom daarna af met een zachte doek. Gebruik nooit chemische reinigingsmiddelen.

Baby waskom kopen

Ben jij op zoek naar een fijne en mooie babywaskom? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur