Vakantie Deals

Vakantie Deals

Het is tijd om in de vakantiestemming te komen! Wat dacht je van een enkeltje droombadkamer? Om je daar bij te helpen hebben we duizenden producten scherp afgeprijsd. De kortingen kunnen oplopen tot wel 30%! De artikelen die mee doen herken je aan het rode 'SALE'-label.

Ga je jouw badkamer of toilet verbouwen? Kom dan naar de showroom en profiteer van extra voordeel die kan oplopen tot wel € 1.000! Maak een afspraak

Gratis Hotel Giftcard
Tijdens de vakantiegeld deals ontvang je naast extra korting ook een Gratis Hotel Giftcard wanneer je bestelling € 200 of hoger is.
Bekijk alle actieproducten

De vakantiegeld Deals actie loopt tot en met woensdag 31 mei en is niet geldig in combinatie met andere acties.

Vakantiegeld deals
vialuxury giftcard

€50 GRATIS GIFTCARD | Bij een online bestelling vanaf €200

Wanneer je een online bestelling plaatst dan ontvang je een gratis hotel giftcard ter waarde van €50.  Als je bij een showroom bestelling niet aan de minimale bestelwaarde van €1500 komt maar wel boven de €200 ontvang je uiteraard ook de €50 giftcard.

Shop online en claim jouw giftcard

Meest gestelde vragen over de Gratis Hotel Giftcard

Hoe en waar kan ik de giftcard verzilveren? 
De hotel giftcards zijn te besteden op de arrangementen van ViaLuxury.com. Geniet van een extra luxe 4- of 5 sterrenhotel arrangement waar je tijdens de verbouwing van je badkamer van kan gaan genieten

Tot wanneer zijn de giftcards geldig?
De online giftcards t.w.v. €50  zijn geldig t/m 31 maart 2025. Boeken met de giftcard kan t/m 31 maart 2025. Verblijven kan t/m 31 maart 2026.

Wanneer ontvang ik de online giftcard t.w.v. €50? 
Bij een online bestelling wordt de giftcard automatisch voor je gereserveerd in ons systeem. Je hoeft hiervoor niks te doen. Zodra je bestelling is betaald en de producten zijn geleverd ontvang je een dag later van ons een email met daarin een code die je kunt inwisselen op ViaLuxury.com

Krijg ik bij een tweede bestelling ook een giftcard? 
Nee, per klant verstrekken we één giftcard. Ook is het niet mogelijk om bij ViaLuxury meerdere giftcards in te wisselen op één reservering. 

Wat gebeurt er met de € 50 giftcard als ik producten retourneer?
Indien je de  bestelling bij Sawiday annuleert of als je producten retourneert zal de giftcard ongeldig worden verklaard. Indien de giftcard voorafgaand aan deze annulering of retournering al is ingezet voor een reservering bij ViaLuxury zal de waarde van de giftcard in rekening worden gebracht bij het Hotel waar je de reservering hebt gemaakt.

Voor alle actievoorwaarden verwijzen wij je graag naar dit online PDF document

Actievoorwaarden

* Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing, voor alle voorwaarden verwijzen wij je naar dit online PDF document.

Heb je een vraag over het plaatsen van een bestelling bij Sawiday i.c.m. deze hotel actie? Dan verwijzen wij je graag naar één van onze collega's in de showroom of neem contact op met onze klantenservice. Heb je inmiddels een giftcard ontvangen en wil je gaan reserveren? Maar heb je nog een vraag voor ViaLuxury? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van ViaLuxury